Hactar Go

Hactar Go on Android sovellus gon pelaajille. Hactar voi auttaa sinua go pelin oppimisessa. Osaaville pelaajille Hactar tarjoaa käytännöllisiä työkaluja ja ajanvietettä.

Hactar Go on saatavilla Google Play:ssa.

Hactar Go Lite on ilmainen sovellus, jos haluat vain kokeikeilla gota tai Hactar go ohjelmaa. Hactar Go Lite ei säsällä verkkopalveluja, mukaan lukien vahva pelivastus ja pelihaku. Ilmainen Hactar Go Lite on saatavilla Google Play:ssa.

Pelaa vanginta gota

Vangita go on hyvä tapa aloittaa gon opiskelu. Vanginta gon pelaaminen Hactaria vastaan opettaa sinulle tärkeitä perusasioita, kuten kivien vangitsemisen ja kytkemisen.

Vanginta gon jälkeen on helppo aloittaa gon peluu!

Pelaa Gota

Hactar go pelimoottori on palvelinpilvessä. Tämä mahdollistaa kohtuullisen vastuksen kaikissa laitteissa. Hactar Go Lite tukee vain 9x9 lautaa aloittelijasoilla.

Hactar go moottori on kohtuullisen vahva 9x9 laudalla, ja 13x13 laudalla se antaa vielä kohtuullisen vastuksen. 19x19 laudalla pelaaminen on myös mahdollista.

Vahva go vastustaja opponent (3 dan 19x19 laudalla) on myö saatavana lisäpalveluna.

Go Problems

Sekä Hactar Go että Hactar Go Lite sisältävät yli 410 ongelmaa (tsumego) jaettuna aloittelijan ongelmiin, helppoihin, keskivaikesiin ja vaikeisiin ongelmiin. Lisäksi yli 400 GO Game Guru:n tekemää ongelmaa on helposti ladattavissa.

Pelien haku

Hactar Go mahdollistaa pelien hakemisen tilanteen tai pelin tietojen pohjalta. Hactar Go hakee pelejä sekä internetistä, että omalta laitteeltasi.

Hactar Go Lite mahdollista haut omalta laitteeltasi.

SGF katselu ja muokkaus

Hactar tukee SGF, UGI, NGF and GIB tiedostojen katselua.

Hactar tukee tavallisimpia SGF tiedostojen ominaisuuksia, kuten kommentteja, variaatioita, merkintöjä ja alueen merkintää.

Hactar mahdollistaa pelien kirjaamisen, mukaanlukien variaatioiden luomisen.

Laitteet

Hactar toimii Android 4.0 ja myöhemmissä laitteitta (puhelimissa ja tableteissa).

Palaute

Kuulen mielellään palauttetta!
Hactarilla on keskustelufoorumi. Foorumilla on enemmän tietoa Hactarista.
Yhteystietoja