Starting Problems

Reporting and discussion about bugs.

Moderator: lpaatero

Post Reply
mito
Posts: 2
Joined: Wed Oct 07, 2015 2:06 pm

Starting Problems

Post by mito » Wed Oct 07, 2015 2:29 pm

Hi,
after using gowrite during the last month it did not start this morning and I cound not find a solution by myself.
The script I use to start the program is "gowrite".

Version: 2.3.48 (also tried 2.3.38 with the same results)
OS: Ubuntu 14.04
Log: ...

log INFO: start 1.8.0_45 / 2.3.48 in Linux/3.13.0-53-generic
log WARNING: debug23.cfgx settings not found.
log INFO: Using generic native support in linux
log INFO: command "-endOpen"
log INFO: Accelerators: gowrite/text/Accelerator-generic
log INFO: Accelerators: gowrite/text/Accelerator
log WARNING: database.cfgx settings not found.
log INFO: Main ends.

lpaatero
Go liiton hallitus
Posts: 463
Joined: Fri May 21, 2004 12:20 pm
Location: Finland

Re: Starting Problems

Post by lpaatero » Wed Oct 07, 2015 8:20 pm

I cannot see the reason from output log.

You could try to delete or rename .gowrite folder (in your home folder).
It contains things like gowrite settings, and likely reason is that some of those are damaged in a way that prevents gowrite start.

If you delete or rename folder, gowrite will create a new one.

- Lauri

mito
Posts: 2
Joined: Wed Oct 07, 2015 2:06 pm

Re: Starting Problems

Post by mito » Thu Oct 08, 2015 11:27 am

Hi Lauri,

it worked!
I deleted the .gowrite folder and upon starting gowrite the next time a new (empty) .gowrite folder was created.
Thank you very much.

mito

Post Reply